La maternitat és una nova etapa de la vida que s’ha de viure amb plenitud. Perquè el post-part sigui un dels millors moments per recordar, FisioPrevenció ofereix sessions per a conciliar la maternitat amb la recuperació del sòl pèlvic. Per aquest motiu hem creat un servei especialitzat en el sòl pèlvic – amb una fisioterapeuta especialitzada- i un programa post-part que s’adapta a les necessitats de cada mare.

SOL PÈLVIC

Moltes dones accepten la incontinència com una cosa normal després del part o al fer-se grans. Però no és així! Un/a fisioterapeuta especialitzat/-da pot ajudar a millorar l’estat del sòl pèlvic. El sòl pèlvic és el conjunt d’estructures musculars que formen la base de l’abdomen i mantenen els òrgans pèlvics al seu lloc.

Tractament amb Indiba per a:

· La inflamació
· El dolor pèlvic crònic
· Recuperació postpart
· Episiotomia
· Recuperació de cesària

PROGRAMA POST-PART

Per la panxa després del part
A FisioPrevenció oferim la combinació de sessions d’Indiba -treball de la grassa acumulada a l’abdomen, l’elasticitat i reafirmant- amb gimnàsia abdominal hipopressiva.

Per què utilitzem l’Indiba?
Pels seus efectes drenants, per a la reducció de grassa acumulada a l’abdomen, per activat la circulació, per l’elasticitat cutània i reafirmar la pell.

Per què la gimnàsia abdominal hipopressiva?
Els exercicis abdominals hipopressius ajuden a aconseguir l’objectiu i a tonificar la panxa. La 1ra vegada s’aconsella agafar hora amb la fisioterapeuta i dissenyar un pla d’acord amb les necessitats.

· Sessions d’Indiba abdominals
· Sessions de Gimnàsia Abdominal Hipopressiva

Per recuperar el sòl pèlvic
· Sessions de fisioteràpia de sòl pelvià

Per després d’una cesària
· Treball de la cicatriu amb Indiba

© FisioPrevencio. Tots els drets reservats